Over Seekurico

Welzijn op het werk voorkomt arbeidsongevallen, ziekteverzuim en draagt bij tot gezonde en productieve werknemers. In België is elke werkgever verplicht een interne dienst voor bescherming en preventie op het werk op te richten. Seekurico ondersteunt en adviseert uw dienst rond arbeidsveiligheid en helpt uw risico’s te reduceren met een team van vaste freelance safetyprofessionals waarbij binnen Europa wordt gewerkt in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

Winand Van Lil

Winand Van Lil

Na zijn studies als psycholoog en theatertechnicus werkte Winand Van Lil 25 jaar lang in de theaterwereld als technieker en technisch directeur. Hier leerde hij niet alleen het technische tot in de puntjes verzorgen, maar vooral mensen motiveren om – ook onder grote druk – samen te werken en een goed resultaat neer te zetten.

Toen hij in 2005 het bouwproces van C-mine in Genk mocht begeleiden, kreeg hij de smaak van preventieadvies te pakken. De combinatie van mens en techniek stimuleerde hem om zich bij te scholen tot Preventieadviseur niveau II.

 

Vandaag is hij lid van de beroepsvereniging en heeft hij een stevig netwerk opgebouwd, waardoor hij kan samenwerken met tal van experten uit de sector.

Hij blijft voortdurend op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en kan u door zijn advies in verschillende bedrijven ondersteunen met de beste tips & tricks uit eigen ervaring. Winand blijft zich voortdurend bijscholen, onder andere als Certified ISO31000 risk management professional  en in Crowd Safety and Risk Analysis

 

Onder meer deze klanten gaven al hun vertrouwen aan Seekurico: Friesland Campina, Toneelhuis, Opera Ballet Vlaanderen, InfraCult, OPEK Leuven, Risk2Safety, Scholiers NV en CRH plc.

"Ik duik altijd enthousiast in nieuwe projecten, hou van samenwerken met andere experten en help graag mensen. Preventieadvies zorgt ervoor dat ik op verschillende vlakken een helpende hand kan bieden. Ik ga op zoek naar de knelpunten en geef no-nonsense en bruikbare oplossingen vanuit mijn praktijkervaring. Mensen staan hierbij voor mij centraal. Mijn belangrijkste doel is dat uw werknemers elke dag opnieuw veilig terug thuis komen."

Winand Van Lil

Contacteer Seekurico BV

Rode Kruisstraat 49, 3540 Herk-de-Stad (B)

BTW BE0683.484.566

Tel. +32 (0)474 37 94 63

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2017 Seekurico. Website door Pen&Peper

Foto: Mindani/Freepik