Naar een samenhangend structureel preventiebeleid op maat van OPEK-Leuven

Op uitnodiging van Infracult mocht ik gisteren samen met Johan Penson de eindpresentatie geven van onze onderzoeksresultaten naar een samenhangend structureel preventiebeleid op maat van de uitdagende culturele site 'OPEK' in Leuven. Uitgangspunt was de initiële vraag naar een brandpreventiedossier. Een doorlichting aan de hand van onder andere de preventie-audit van het Sociaal Fonds voor Podiumkunsten, analyse van de bestaande preventiegegevens van de sitepartners en analyse van de toekomstplannen, bracht ons tot de conclusie dat er niet enkel gewerkt moest worden aan het brandpreventiedossier maar legde eveneens de lacunes bloot in het huidige overkoepelende welzijnsbeleid. Vertrekkend van de vraag naar een brandpreventiedossier slaagden we er tot ieders tevredenheid in zowel concrete adviezen te formuleren voor de oorspronkelijke vraag, als een welzijns- en preventiekader te schetsen dat garant staat voor een succesvol en doordacht preventiebeleid op maat van deze prachtige culturele site. #jobwelldone! #fijnesamenwerking! #maatwerk! #managementofchange

Recente berichten

Contacteer Seekurico BV

Rode Kruisstraat 49, 3540 Herk-de-Stad (B)

BTW BE0683.484.566

Tel. +32 (0)474 37 94 63

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2017 Seekurico. Website door Pen&Peper

Foto: Mindani/Freepik